El think tank del socialisme català

 

 

 

 

Publicacions Activitats
 

Activitats

22/02/2019

Jornada "Call to Europe VIII: Ni un Paso Atrás"

El passat divendres 22 de febrer, la directora de la Fundació, l'Esther Niubó, va anar a Madrid per col·laborar en la VIII jornada de la iniciativa "Call to Europe" organitzada per la FEPS: "Ni un paso atrás", juntament amb la Fundació Pablo Iglesias, i la Friedricht Ebert Stiftung.

En aquesta jornada de divendres, es va profunditzar en dues temàtiques principals i que són clau pels progressistes en la nostra lluita d'aconseguir una societat més igualitària, pròspera i justa: Ecosistemes Urbans, és a dir, habitatge accessible per a tothom, sostenible i eficient; i Feminisme com a Dic de Contenció de l'Autoritarisme.

Així doncs, la primera Taula Rodona va ser sobre Ecosistemes urbans, on van intervenir experts i professionals com ara Beatriz Corredor, Mercedes González, Adrian Joyce, Michaela Kauer, Özgür Öner i Brezo Martos Marcos. 

En la segona Taula Rodona, Feminisme com a Dic de Contenció de l'Autoritarisme, van participar-hi Zita Gurmai, Laeticia Thissen, Laura Ballarín, Jorge Galindo, Mija Javornik i Jessica Shearer. 

A mode de conclusions, l'Esther Niubó, juntament amb el secretari general de la FEPS, Ernst Stetter, repassà els dos punts principals de la jornada i va donar la seva opinió al respecte, per acabar donant pas a la Vicepresidenta del Govern Espanyol, Carmen Calvo, la qual va fer un discurs potent sobre feminisme, Europa, i el socialisme democràtic.

Per llegir el resum complet de la jornada, feu click a l'arxiu PDF adjunt a continuació.

També podeu veure la sessió completa clickant aquí

 

PDF

Programa

 

PDF

Resum de la jornada - PDF

 

 

Activitats realitzades


 

 

 

 

Arxiu històric
del socialisme
català

'Claves sobre la estructura y la negociación de la financiación autonómica'
Papers de la Fundació

Informe Social: Había alternativa: nueva crisis, distinta respuesta.
Col·lecció Informes

Vall d'Aran. Una autonomia dins una autonomia
frc Llibres

Transparència

Cartells socialistes

Reforma federal

Arxius PSC

 

Segueix-nos

Carrer Pallars, 191
08005 Barcelona
[email protected]

T +34 933 195 412

creat per ATIPUS