El think tank del socialisme català

 

 

 

 

Publicacions Activitats
 

Activitats

17/04/2019

Programa electoral i manifest dels socialistes

De cara a les properes eleccions generals del 28 d'abril, el Partit Socialista Obrer Espanyol ha redactat el seu Programa Electoral on, aquest any, inclouen 110 mesures.

Entre elles, trobem que s'aposta per una reforma constitucional amb l'objectiu de fer d'Espanya un Estat Federal per tal d'avançar en matèria de reconèixer el caràcter plurinacional del país. A més, pretén actualitzar les pensions cada any en relació i funció del IPC real, com també augmentar les pensions mínimes i no contributives, i apujar el salari mínim interprofessional gradualment fins arribar al 60% del salari mig. 
També contempla la modernització i reforç de la seguretat a Ceuta i Melilla, i substituir les concertines per elements de major seguretat i que no suposin un risc a les persones que intentin creuar-les. 
El PSOE també vol modificar el règim legal del "Valle de los Caídos", dignificar i homenatjar a les seves víctimes, i explicar el significat del monument i la seva construcció. 

Per la seva banda, el Partit dels Socialistes de Catalunya ha redactat un manifest electoral donant suport a la candidatura de Pedro Sánchez, calificant aquestes eleccions generals com "una cruïlla en la qual estem cridats i cridades a definir el nostre destí col·lectiu". 

Des de la Fundació Rafael Campalans, us convidem a llegir el Programa Electoral i el manifest del PSC, adjunts en els arxius PDF següents:

 

PDF

Programa electoral

 

PDF

Manifest

 

 

Activitats realitzades


 

 

 

 

Arxiu històric
del socialisme
català

'Claves sobre la estructura y la negociación de la financiación autonómica'
Papers de la Fundació

Informe Social: Había alternativa: nueva crisis, distinta respuesta.
Col·lecció Informes

Vall d'Aran. Una autonomia dins una autonomia
frc Llibres

Transparència

Cartells socialistes

Reforma federal

Arxius PSC

 

Segueix-nos

Carrer Pallars, 191
08005 Barcelona
[email protected]

T +34 933 195 412

creat per ATIPUS