El think tank del socialisme català

 

 

 

 

Publicacions Activitats
 

Activitats

20/10/2006

Records del 2003

A poques hores de començar la campanya per les eleccions al Parlament 2006, la Fundació Rafael Campalans va presentar dissabte passat un llibre que fa referència als comicis de l’any 2003. “Dietari 2003. Apunts d’un any electoral”, de Joaquim Nadal, es va presentar a Girona, al saló de descans del Teatre Municipal, de la mà del president de la Generalitat, Pasqual Maragall, que va recordar que “Nadal ha estat una part important de la vida dels gironins i de molts catalans”.

Davant d’un auditori de prop de 200 persones, i presentat per l’alcaldessa de Girona, Anna Pagans, i pel director de la Fundació Rafael Campalans, Albert Aixalà, Joaquim Nadal va reconèixer que aquest recull va sorgir de la seva “mania obsessiva d’apuntar-ho tot”, que “va néixer l’any 1969, després de la lectura de ‘Les hores angleses’, de Ferran Soldevila”.

Segons el mateix Nadal, “aquesta compilació de pensaments mostren la meva personalitat polièdrica”, que ell exhibeix en aquestes pàgines anant més enllà de les seva tasca política i oferint un ventall de situacions quotidianes que va emmagatzemar des de l’1 de gener fins el 31 de desembre de 2003 i que ara mostra “amb cert pudor”.

Pasqual Maragall, encarregat de tancar l’acte, va parlar emocionat de la seva relació política i personal amb Nadal, de qui va dir ser “l’artífex de la transformació de Girona, ciutat que tot i mantenir la seva herència amb el passat, ha sabut canviar de manera sàvia, arribant a convertir-se en la ciutat més europea de les ciutats del sud de França”. A més, Maragall va elogiar que Nadal hagi estat “valent escrivint aquest llibre de manera tan sincera, dient obertament el que pensa, cosa que trobo a faltar a la resta de partits”.

Abans de concloure l’acte, el conseller Nadal va voler tenir unes breus paraules d’agraïment cap al President, “per la feina feta i per haver pogut formar part del seu govern”.


Cliqueu aquí accedir a la publicació

El Periódico, 15 d’octubre

La Vanguardia, 15 d’octubre

Diari de Girona, 15 d’octubre

El Punt, 15 d’octubre

 

 

 

Activitats realitzades


 

 

 

 

Arxiu històric
del socialisme
català

'Claves sobre la estructura y la negociación de la financiación autonómica'
Papers de la Fundació

Informe Social: Había alternativa: nueva crisis, distinta respuesta.
Col·lecció Informes

Vall d'Aran. Una autonomia dins una autonomia
frc Llibres

Transparència

Cartells socialistes

Reforma federal

Arxius PSC

 

Segueix-nos

Carrer Pallars, 191
08005 Barcelona
[email protected]

T +34 933 195 412

creat per ATIPUS