El think tank del socialisme català

 

 

 

 

Publicacions Activitats
 

Activitats

06/06/2011

Por un sistema de pensiones públicas sostenible

La Fundació Rafael Campalans ha editat en format electrònic el número 6 de la Col·lecció Informes, "Por un sistema de pensiones públicas sostenible" dedicat al sistema de pensions espanyol.

Sense cap mena de dubte, el Pacte Social signat a principis d'any per sindicats, patronal i govern és d'una gran trascendencia per a la societat espanyola i la seva economia, ja que entre d'altres objectius està el de garantir l'actual sistema de pensions publiques. Ara bé, algunes mesures incloses en el pacte no susciten cap mena d'entusiasme entre la classe treballadora, que és la principal implicada i en canvi sí reben el suport d'economistes i patronals. Una de les mesures més controvertides ha estat, sens dubte, l'edat de jubilació.

Coordinada per Bernardo Fernández, aquesta publicació neix de la necessitat per part d'un sector important de l'esquerra de donar una resposta clara i nítida a totes les qüestions que sorgeixen en aquest terreny, des de l'anàlisi crítica i detallada de la situació actual, els possibles escenaris de futur i els efectes de les mesures adoptades sobre la igualtat, el desenvolupament i la justícia social.

Cliqueu aquí per accedir a la publicació.

 

 

 

Activitats realitzades


 

 

 

 

Arxiu històric
del socialisme
català

'Claves sobre la estructura y la negociación de la financiación autonómica'
Papers de la Fundació

Informe Social: Había alternativa: nueva crisis, distinta respuesta.
Col·lecció Informes

Vall d'Aran. Una autonomia dins una autonomia
frc Llibres

Transparència

Cartells socialistes

Reforma federal

Arxius PSC

 

Segueix-nos

Carrer Pallars, 191
08005 Barcelona
[email protected]

T +34 933 195 412

creat per ATIPUS