El think tank del socialisme català

 

 

 

 

Publicacions Activitats
 

Activitats

20/02/2012

Miquel Iceta, nou president de la Fundació Campalans

La Fundació Rafael Campalans va celebrar, divendres passat, una reunió ordinària del Patronat per elegir un nou president i una nova comissió executiva. A proposta de la Comissió Executiva del PSC, va ser elegit president Miquel Iceta Llorens.

Miquel Iceta substitueix Isidre Molas, que ja en el darrer patronat celebrat el juny de 2011 va expressar la seva voluntat de no seguir a la presidència de la Fundació. Molas ha sigut president de la Campalans en dues etapes, entre 1988 i 2000, quan va ser substituït per Narcís Serra, i des de 2005 fins ara. La Fundació Rafael Campalans inicia, doncs, una nova etapa, no sense abans agrair la feina feta durant tots els darrers anys per Isidre Molas.  

El Patronat també va elegir una nova Comissió Executiva, amb Jaume Bellmunt, Núria Pey, Rocío Martínez-Sampere i Lídia Santos, i les incorporacions de Carles Rivera i Enric Casas, que substitueixen a Meritxell Batet i Marcel Prunera, mantenint en la direcció a Albert Aixalà.  

En aquest patronat també s'han incorporat, com a nous patrons de la Fundació, Jordina Freixanet, Javier López, Raimon Martínez Fraile, Imma Moraleda, Enric Mumbrú, Carles Rivera, Isaías Táboas, Esteve Terrades, Anna Terrón i Montserrat Tura.  

 

 

 

Activitats realitzades


 

 

 

 

Arxiu històric
del socialisme
català

'Claves sobre la estructura y la negociación de la financiación autonómica'
Papers de la Fundació

Informe Social: Había alternativa: nueva crisis, distinta respuesta.
Col·lecció Informes

Vall d'Aran. Una autonomia dins una autonomia
frc Llibres

Transparència

Cartells socialistes

Reforma federal

Arxius PSC

 

Segueix-nos

Carrer Pallars, 191
08005 Barcelona
[email protected]

T +34 933 195 412

creat per ATIPUS