El think tank del socialisme català

 

 

 

 

Publicacions Activitats
 

Activitats

26/10/2012

Salvem la UPEC

Amb la voluntat que la UPEC segueixi funcionant i poder dur a terme la 9a edició de les jornades, es posa en marxa la campanya "Salvem la UPEC", una campanya de recollida de fons per a la Universitat Progressista d'Estiu de Catalunya.

Vivim moments difícils en el nostre país, cruïlles que sens dubte seran vistes en un futur no molt llunyà com històriques. Les esquerres semblen haver quedat bandejades d'aquest moment. Tan sols ho sembla. L'hegemonia neoliberal, teixida des de la dècada dels noranta del segle passat, ha fet gairebé impossible pensar i governar la realitat més enllà d'uns curts paràmetres que no són altra cosa que barrots. Entremig fins i tot la mateixa democràcia sembla perdre el seu sentit més profund. Abdicar ara no seria altra cosa que admetre una derrota en el just moment que totes les crítiques desplegades per les esquerres s'han mostrat punyentment certeres, en el just moment que les alternatives són més necessàries que mai.

La UPEC no vol abdicar d'aquest moment i d'aquesta necessitat. Convençuts que ara, com mai, és necessari un espai de diàleg, formació o reflexió de les esquerres en tota la seva diversitat, un espai que permeti impulsar i renovar de nou el vell programa de les esquerres,  ens fem el ferm propòsit de seguir endavant. Però per fer-ho també ara, com mai, fa falta que el poble de l'esquerra agafi de nou el seu destí en mans pròpies.

Us demanem  que col·laboreu amb la UPEC ajudant a que no es perdi un espai de llibertat i reflexió, popular i democràtic.

Accediu aquí
a la pàgina web per fer la vostra aportació.

Moltes gràcies.

 

 

 

Activitats realitzades


 

 

 

 

Arxiu històric
del socialisme
català

'Claves sobre la estructura y la negociación de la financiación autonómica'
Papers de la Fundació

Informe Social: Había alternativa: nueva crisis, distinta respuesta.
Col·lecció Informes

Vall d'Aran. Una autonomia dins una autonomia
frc Llibres

Transparència

Cartells socialistes

Reforma federal

Arxius PSC

 

Segueix-nos

Carrer Pallars, 191
08005 Barcelona
[email protected]

T +34 933 195 412

creat per ATIPUS