El think tank del socialisme català

 

 

 

 

Publicacions Activitats
 

Publicacions

Col·lecció Informes

Col·lecció que té com a objectiu donar sortida a estudis monogràfics en profunditat, amb articles d’experts, acadèmics i polítics, en cadascuna de les matèries. La Col·lecció Informes vol que cadascun dels seus números siguin una eina útil per al lector que busca aprofundir en les diferents vessants d'un únic tema.


Col·lecció Memòria

La col·lecció Memòria va néixer amb l'objectiu d'apropar al públic les biografies de personatges destacats de la història del socialisme a Catalunya. Es tracta de recuperar la memòria històrica de persones que tingueren una especial rellevància dins del socialisme.


Memòria de la FRC

Presentem la memòria d'activitats de la FRC en format revista. S'inclouen les activitats, seminaris, presentacions de llibres i actes públics de la Fundació, així com articles d'interès de col·laboradors i representants polítics.


Papers de la Fundació

Publicacions que donen sortida a textos breus que, pel seu interès, enriqueixen el coneixement del lector. Són documents que busquen analitzar i donar resposta a qüestions rellevants en l’àmbit econòmic, social i polític català i espanyol, i sovint, internacional.


Col·lecció Reflexió

Aquesta col·lecció té com a objectiu principal difondre reflexions de caràcter social i polític, en la majoria dels casos escrites per autors propers a la Fundació.


Revista frc

Amb una periodicitat trimestral, frc Revista de debat polític intenta dóna a conèixer, per una banda, un únic tema des de diferents angles de visió, amb autors especialistes en la qüestió. La revista inclou també textos de temàtiques molt diverses d'actualitat, i seccions fixes de comunicació i cultura.


 

 

Espai Alternativa

Espai dedicat a difondre els articles sorgits de l'àmbit de col·laboració entre la Fundació Rafael Campalans i la JSC, amb l'objectiu de crear un pols de pensament del socialisme juvenil, tot enriquint el debat de l'esquerra, cercant respostes als interrogants que van sorgint.


frc Llibres

Col·lecció amb segell editorial propi, frc Llibres vol ser una col·lecció que tracti qüestions polítiques des de l’àmbit acadèmic, però també des de la perspectiva dels qui es dediquen a la política.


Col·lecció Formació

És el resultat d’una iniciativa conjunta de l’Escola de Formació Xavier Soto i la Fundació Rafael Campalans que té com a finalitat difondre els manuals que s’utilitzen en els cursos de formació i posar així a l’abast dels militants i simpatitzants una eina que faciliti i promocioni el coneixement polític orgànic, institucional i de política general del PSC.


Fondation Ahmed Tlili

Espai dedicat a difondre les notes geopolítiques mensuals de la fundació tunisiana "Fondation Ahmed Tlili pour la Culture Démocratique et la Justice Sociale", vinculada al polític i sindicalista Ahmed Tlili, mort a París al 1967. 

 

Versió Original

Col·lecció dedicada a difondre el contingut dels debats i conferències que, de manera regular, organitza la Fundació en qualsevol àmbit temàtic. Puntualment, V.O. és també un espai dedicat a donar a conèixer les conclusions dels grups de treball que es reuneixen a la nostra Fundació.


En construcción

Revista sobre la cultura federal i l'espanya plural de caràcter trimestral que vol aprofundir en el debat sobre la pluralitat de l’Estat espanyol i sobre el federalisme en el conjunt d’Espanya, especialment en sectors interessats en trobar espais d’opinió i reflexió sobre les inèrcies uniformistes.


Col·lecció Debats

Publicació de caràcter monogràfic, editada entre 2002 i 2009, que difon els treballs elaborats en el marc de les activitats de la Fundació. La col·lecció Debats consta d’informes que inclouen les conclusions de cadascun dels grups i seminaris, composats per experts, polítics i professionals de cada matèria.


 

Arxiu històric
del socialisme
català

'Claves sobre la estructura y la negociación de la financiación autonómica'
Papers de la Fundació

Informe Social: Había alternativa: nueva crisis, distinta respuesta.
Col·lecció Informes

Vall d'Aran. Una autonomia dins una autonomia
frc Llibres

Transparència

Cartells socialistes

Reforma federal

Arxius PSC

 

Segueix-nos

Carrer Pallars, 191
08005 Barcelona
[email protected]

T +34 933 195 412

creat per ATIPUS