El think tank del socialisme català

 

 

 

 

Publicacions Activitats
 

Notes de l'observatori

27/01/2015

Reactivem l'Observatori de l'esquerra europea!

La Fundació Rafael Campalans vol tornar a nodrir i reactivar els continguts del nostre Observatori de l'esquerra europea, un instrument posat en marxa ja fa més d'un parell d'anys per pel llavors president de la Fundació, Miquel Iceta, per seguir i participar en la renovació del projecte polític dels socialistes, socialdemòcrates i laboristes europeus.

A partir d'ara, i sota la coordinació de'n Dídac Gutiérrez-Peris, anirem seleccionant articles, penjant-los a twitter i utilitzant el hashtag #ObservatoriFRC i, a finals de més, intentarem fer una revista de premsa amb el més destacat.

La Fundació vol que aquest espai s'actualitzi de manera regular amb notícies, documents i enllaços que permetin seguir el debat de l'esquerra, l'evolució dels partits socialistes, socialdemòcrates i laboristes, l'acció dels governs europeus amb presència de partits progressistes i els processos electorals dels principals països de la Unió Europea.

I, com volem que aquest sigui un espai obert a tothom i amb la col·laboració de tots i totes, pots fer les teves suggerències adreçant-te a fundació@fcampalans.cat, o simplement utilitzant el hashtag #ObservatoriFRC.  

Aquest cap de setmana hem arrencat l'Observatori amb un petit dossier amb articles sobre les eleccions gregues del passat diumenge. Incloem una entrevista-diàleg del Dídac Gutiérrez-Peris sobre el futur dels partits progressistes després de les eleccions a Grècia, un article de la FEPS, un del CIDOB, anàlisis que ha publicat el Diario.es i de l'Oriol Bartomeus, el responsable del nostre observatori electoral.

Estigueu atents a twitter perquè anirem actualitzant el contingut del dossier!

 

PDF

Dossier eleccions gregues

 

 

Notes anteriors