El think tank del socialisme català

 

 

 

 

Publicacions Activitats
 

Notes de l'observatori

25/01/2023

“Internationalism is the antidote to the myopic politics of trenches and borders” per Pedro Sánchez

Amb la missió d'avançar anàlisis dels avenços polítics clau de l'any, Progressive Yearbook es centra en les qüestions transversals europees que han deixat empremta el 2022 i aporta anàlisis pertinents de futur per al nou any.

Aquesta quarta edició de Progressive Yearbook es va publicar en un any de guerra i, per tant, s'ocupa sobretot de la guerra en si, els actors implicats i les implicacions per a Europa.  

Analitzem com la guerra ha afectat les nostres vides: aprofundint tendències ja existents, com l'augment del cost de la vida, i agreujant algunes de les conseqüències a llarg termini de la pandèmia, inclòs el seu impacte en la salut mental.  

Com en edicions anteriors, Progressive Yearbook 2023 de la FEPS conté dos casos nacionals que consideren l'estat de la democràcia i les forces socialdemòcrates a Suècia i Grècia. També oferim una perspectiva global sobre l'ordre mundial canviant i sobre els Estats Units.  

Aquest Anuari es completa amb un intent d'analitzar el present i interpretar les tendències per tal de preveure el que vindrà després per a Europa i per als progressistes europeus.  

Inclou l'article "Internationalism is the antidote to the myopic politics of trenches and borders" de Pedro Sánchez, actual president del Govern d'Espanya i secretari general del PSOE.  

Podeu accedir aquí a l'article: https://feps-europe.eu/wp-content/uploads/2023/01/7.-Internationalism-is-the-antidote-to-the-myopic-politics-of-trenches-and-borders-by-Pedro-Sanchez.pdf  

Looking back to look ahead!

 

PDF

“Internationalism is the antidote to the myopic politics of trenches and borders” - Pedro Sánchez

 

PDF

Progressive Yearbook 2023 - FEPS

 

 

Notes anteriors


 

 

 

 

Arxiu històric
del socialisme
català

'Claves sobre la estructura y la negociación de la financiación autonómica'
Papers de la Fundació

Informe Social: Había alternativa: nueva crisis, distinta respuesta.
Col·lecció Informes

Vall d'Aran. Una autonomia dins una autonomia
frc Llibres

Transparència

Cartells socialistes

Reforma federal

Arxius PSC

 

Segueix-nos

Carrer Pallars, 191
08005 Barcelona
[email protected]

T +34 933 195 412

creat per ATIPUS