El think tank del socialisme català

 

 

 

 

Publicacions Activitats
 

Activitats

17/05/2019

La Fundació celebra la proposta de Pedro Sánchez de nomenar Meritxell Batet presidenta del Congrés i Manuel Cruz president del Senat

La Fundació Rafael Campalans celebra la proposta de nomenar Meritxell Batet com a presidenta del Congrés dels Diputats, i a Manuel Cruz com a president del Senat. 

Meritxell Batet, membre del patronat de la Fundació, és llicenciada en Dret per la Universitat Pompeu Fabra. Professora de Dret Constitucional en aquesta universitat, actualment és secretària d'Impuls Federal del PSC, i ministra de Política Territorial i Funció Pública en funcions.

La vinculació de Batet amb la Fundació ve de lluny, sempre relacionada amb l'impuls de la reflexió i el debat entorn al federalisme, un dels nostres principals eixos de treball.

Manuel Cruz és catedràtic en Filosofia Contemporània de la Universitat de Barcelona, professor de Filosofia Contemporània i Filosofia de la Història, i senador electe. Va ser diputat a les Corts Generals per Barcelona i president de Federalistes d'Esquerres. 


 

 

 

Activitats realitzades


 

 

 

 

Arxiu històric
del socialisme
català

'Claves sobre la estructura y la negociación de la financiación autonómica'
Papers de la Fundació

Informe Social: Había alternativa: nueva crisis, distinta respuesta.
Col·lecció Informes

Vall d'Aran. Una autonomia dins una autonomia
frc Llibres

Transparència

Cartells socialistes

Reforma federal

Arxius PSC

 

Segueix-nos

Carrer Pallars, 191
08005 Barcelona
[email protected]

T +34 933 195 412

creat per ATIPUS