El think tank del socialisme català

 

 

 

 

Publicacions Activitats
 

Activitats

23/09/2006

Rocio Martínez-Sampere, membre de l’executiva de la Fundació, candidata del PSC per Barcelona

Rocio Martínez-Sampere, patrona i membre de l’executiva de la Fundació i coordinadora de la línia d’Estat del Benestar, formarà part de les llistes electorals socialistes, encapçalades per José Montilla. Llicenciada en Economia per la Universitat Pompeu Fabra (UPF) i màster en Economia per la London School of Economics, Martínez-Sampere treballa actualment d’adjunta a la Direcció General d’Anàlisi i Prospectiva de l’Oficina del President de la Generalitat.

La vinculació de Martínez-Sampere amb la Fundació ve de lluny, sempre lligada a qüestions relacionades amb l’Estat del Benestar i la Socialdemocràcia, dos dels àmbits de treball de la nostra Fundació, destinats ambdós a generar debat amb propostes de polítiques que responguin a les necessitats concretes de Catalunya i Espanya. A més, forma part de l’equip que organitza les trobades de l’Espai de Professionals (EDP).

Des de maig de 2005, a més, Rocio Martínez-Sampere és membre del Patronat, fruit de la nova etapa encetada amb l’elecció el mes de gener d’un nou equip de direcció, amb Albert Aixalà al capdavant i amb nous patrons com Marcel Prunera, director del Programa per a la promoció i seguiment de projectes estratègics de la Generalitat; els diputats del PSC al Congrés, Meritxell Batet, Daniel Fernández, Francesc Vallès i Alex Sáez; Carles Prieto, director d’acció local i institucional de la Diputació; i Carles Martí, cinquè tinent d’alcalde, regidor de Cultura i de Ciutat Vella de l’Ajuntament de Barcelona. Un dels principals objectius d’aquesta nova etapa és el d’iniciar la consolidació dels diferents àmbits de treball en què hem dividit l’activitat de la Fundació: Arxiu Històric, Formació, Federalisme, Estat del Benestar, Socialdemocràcia, Europa i Immigració.

En els darrers mesos, Rocio Martínez-Sampere s’ha encarregat de coordinar dos actes organitzats des de la Fundació, l’un el mes de juliol amb Vicenç Navarro, catedràtic de Ciències Polítiques i Socials de la Universitat Pompeu Fabra; i l’altre el mes de març amb Antoni Castells, conseller d’Economia i Finances, i Patrick Diamond, assessor de Tony Blair, professor de la London School of Economics i coeditor del llibre The New Egalitarianism amb Anthony Giddens, i que duia per títol "Crisi i oportunitats de la nova política econòmica dels Estats del Benestar europeus" .

 

 

 

Activitats realitzades


 

 

 

 

Arxiu històric
del socialisme
català

'Claves sobre la estructura y la negociación de la financiación autonómica'
Papers de la Fundació

Informe Social: Había alternativa: nueva crisis, distinta respuesta.
Col·lecció Informes

Vall d'Aran. Una autonomia dins una autonomia
frc Llibres

Transparència

Cartells socialistes

Reforma federal

Arxius PSC

 

Segueix-nos

Carrer Pallars, 191
08005 Barcelona
[email protected]

T +34 933 195 412

creat per ATIPUS