El think tank del socialisme català

 

 

 

 

Publicacions Activitats
 

Activitats

28/05/2006

Raimon Obiols: ’Reventós oferia lliçons de passat, però també previsions de futur’

La Fundació Rafael Campalans va celebrar divendres 26 de maig un dinar-presentació del llibre ”Amics, companys i mestres”, de Joan Reventós. Més d’una cinquantena de persones van assistir a una trobada que volia retre un homenatge a una figura cabdal del socialisme català. L’acte va comptar amb les intervencions d’Isidre Molas, Josep Maria Castellet i Raimon Obiols, que van coincidir a destacar la tenacitat en la feina i la coherència en el discurs de Joan Reventós.

Raimon Obiols, diputat al Parlament Europeu va ressaltar la tenacitat i la paciència de Reventós, que “tants bons resultats va donar al socialisme català”, i va afegir que “Reventós no només donava lliçons del passat, sinó també oferia previsions de futur en el seu discurs polític”.

Josep Maria Castellet, per la seva banda, va elogiar el discurs polític de Reventós, que partia de la premissa de tenir en compte les raons de l’altre, entendre-les, per poder actuar eficaçment en política. Per a Catellet, “Amics, companys i mestres” és l’exemple d’un Reventós a qui “interessava la persona que hi ha darrera el polític”.

Aquest recull de semblances publicat per la Fundació és, tal com va indicarIsidre Molas a la presentació, “un reconeixement a la història i al mestratge polític de Reventós, una figura que forma part de la memòria col·lectiva dels socialistes, però també de tots els ciutadans de Catalunya” .

El Punt, 27 de maig

 

 

 

Activitats realitzades


 

 

 

 

Arxiu històric
del socialisme
català

'Claves sobre la estructura y la negociación de la financiación autonómica'
Papers de la Fundació

Informe Social: Había alternativa: nueva crisis, distinta respuesta.
Col·lecció Informes

Vall d'Aran. Una autonomia dins una autonomia
frc Llibres

Transparència

Cartells socialistes

Reforma federal

Arxius PSC

 

Segueix-nos

Carrer Pallars, 191
08005 Barcelona
[email protected]

T +34 933 195 412

creat per ATIPUS