El think tank del socialisme català

 

 

 

 

Publicacions Activitats
 

Activitats

23/09/2011

Programa de formació i visites a responsables municipals libanesos

La Fundació Rafael Campalans ha organitzat els dies 20, 21 i 22 de setembre, un programa de formació i visites dirigit a responsables municipals del Partit Socialista Progressista (PSP) de Líban, per tal de compartir experiències en matèria de gestió municipal.

La delegació l'han integrada vuit persones, entre les quals, l'alcaldessa de Baakline  i presidenta de la Federació de Municipis de Chouf Souayjani, Nouha Ghosseini; l'alcalde de Moukhtara i president de la federació de municipis de l'Alt Chouf, Roger Georges El Ashi; el president de la municipalitat de Sawfar, Youssef Chaya; el president de la mancomunitat de municipis de la província de Carob, Mohammad Nemer Habanjar; i els alcaldes de Baalichmey, Hasbaya i Aley, el Dr. Chawki El Danaf, Ghassan Kheireddine, i Wajdi Amine Mrad, respectivament.

Aquest programa respon a les demandes expressades per ells mateixos durant una visita realitzada per la Fundació al país, en el marc del nostre programa de cooperació política en el Mediterrani.

Les jornades van començar amb una sessió de formació i debat sobre la gestió municipal del PSC, amb Carles Prieto, coordinador de política municipal del PSC, i un sopar amb l'exalcalde de Barcelona, Jordi Hereu i Josep Mayoral, alcalde de Granollers.

Els següents dos dies la delegació ha realitzat trobades amb destacats alcaldes i alcaldesses socialistes i amb responsables de la Federació de Municipis del Vallès Oriental, així com amb experts de política municipal del PSC.

Igualment, s'han visitat els Ajuntaments de Terrassa i Granollers, amb la benvinguda de tots dos alcaldes, Pere Navarro i Josep Mayoral, on s'han desenvolupat sessions formatives entorn a la promoció econòmica, les polítiques socials, infraestructures i mobilitat, urbanisme i habitatge, així com gestió de recursos i sostenibilitat, des d'una perspectiva progressista municipal

El programa va finalitzar la nit de dijous amb una trobada amb membres de la comunitat libanesa a Catalunya, per intercambiar experiències i punts de vista.

 

 

 

Activitats realitzades


 

 

 

 

Arxiu històric
del socialisme
català

'Claves sobre la estructura y la negociación de la financiación autonómica'
Papers de la Fundació

Informe Social: Había alternativa: nueva crisis, distinta respuesta.
Col·lecció Informes

Vall d'Aran. Una autonomia dins una autonomia
frc Llibres

Transparència

Cartells socialistes

Reforma federal

Arxius PSC

 

Segueix-nos

Carrer Pallars, 191
08005 Barcelona
[email protected]

T +34 933 195 412

creat per ATIPUS