El think tank del socialisme català

 

 

 

 

Publicacions Activitats
 

Activitats

21/04/2006

Técnicas de comunicación política. Oratoria 1, 2 y 3

Aquest primer número de la Col·lecció Formació, escrit per Francesc Xavier Marín, director de l’Escola de Formació Xavier Soto, i Pilar Guzmán, gerent de Programes, pretén ser una eina per a la millora de la funció comunicativa, proveint el lector de tècniques discursives i mètodes per a la millora de l’eficàcia en la comunicació, més enllà de les paraules.

Técnicas de comunicación política. Oratoria 1, 2 y 3 és una publicació de caràcter tècnic amb voluntat de perfeccionar i ampliar els recursos de l’orador, sigui quin sigui el seu àmbit d’actuació.

La Col·lecció Formació és el resultat d’una iniciativa conjunta de l’Escola de Formació Xavier Soto i la Fundació Rafael Campalans que té com a finalitat difondre els manuals que s’utilitzen en els cursos de formació i poder així posar a l’abast dels militants i simpatitzants una eina que faciliti i promocioni el coneixement polític orgànic, institucional i de política general del PSC. L’objectiu és millorar i enfortir l’acció política no només del partit, sinó d’aquells que militen o simpatitzen amb el PSC.

 

 

 

Activitats realitzades


 

 

 

 

Arxiu històric
del socialisme
català

'Claves sobre la estructura y la negociación de la financiación autonómica'
Papers de la Fundació

Informe Social: Había alternativa: nueva crisis, distinta respuesta.
Col·lecció Informes

Vall d'Aran. Una autonomia dins una autonomia
frc Llibres

Transparència

Cartells socialistes

Reforma federal

Arxius PSC

 

Segueix-nos

Carrer Pallars, 191
08005 Barcelona
[email protected]

T +34 933 195 412

creat per ATIPUS