El think tank del socialisme català

 

 

 

 

Publicacions Activitats
 

Activitats

04/02/2013

Esther Niubó, nova directora de la Fundació Rafael Campalans

El Patronat de la Fundació Rafael Campalans, reunit en sessió ordinària el passat dijous, 31 de gener, va nomenar Esther Niubó nova directora de l'entitat. Esther Niubó, fins ara responsable de relacions institucionals i internacionals de la Fundació, substitueix Albert Aixalà, qui ja fa mesos va anunciar la seva voluntat de deixar el càrrec. Aixalà ha estat al capdavant de la Fundació durant 8 anys, sota la presidència d'Isidre Molas, primer, i de Miquel Iceta, després.

Durant la reunió del passat dijous, Iceta va agrair la feina i la dedicació d'Aixalà durant tots aquests anys, i va proposar que, com a reconeixement a la seva tasca impecable, esdevingui membre del Patronat, proposta acceptada per tots els membres del principal òrgan de govern de la Fundació.

La nova directora, Esther Niubó, és llicenciada en Ciències Polítiques i de l'Administració, en l'especialització de Relacions Internacionals, per la UAB. Màster en Política Internacional per la Université Libre de Bruxelles, en Comerç Exterior i Economia Internacional per la UB, i en Polítiques Públiques i Socials per la Universitat Pompeu Fabra-Johns Hopkins University és, des de desembre de 2011, Secretària de Política Europea del Partit dels Socialistes de Catalunya (PSC).

 

PDF

Breu currículum d'Esther Niubó

 

 

Activitats realitzades


 

 

 

 

Arxiu històric
del socialisme
català

'Claves sobre la estructura y la negociación de la financiación autonómica'
Papers de la Fundació

Informe Social: Había alternativa: nueva crisis, distinta respuesta.
Col·lecció Informes

Vall d'Aran. Una autonomia dins una autonomia
frc Llibres

Transparència

Cartells socialistes

Reforma federal

Arxius PSC

 

Segueix-nos

Carrer Pallars, 191
08005 Barcelona
[email protected]

T +34 933 195 412

creat per ATIPUS