El think tank del socialisme català

 

 

 

 

Publicacions Activitats
 

Activitats

02/10/2006

Isidre Molas: ’Tenim el projecte al servei de Catalunya més generós’

Isidre Molas, president de la Fundació Rafael Campalans, va ser l’encarregat de fer la conferència inaugural de la V Conferència Nacional del PSC, que es va celebrar el cap de setmana del 30 de setembre i 1 d’octubre, i que també va comptar amb les intervencions d’obertura del President del PSC, Pasqual Maragall, i del secretari de Programes i Conferència Nacional del PSC, Ernest Maragall. Les paraules de Molas van servir per desgranar el lema socialista “Per Catalunya i per la justícia social” i per deixar constància que “el PSC té el projecte al servei de Catalunya més generós”

El senador Isidre Molas va centrar la seva intervenció en dibuixar el projecte present i futur del socialisme català, que passa per adaptar els nostres valors a la realitat d’una societat canviant i innovadora, però que manté trets definidors del socialisme català de sempre: democràcia, federalisme, socialisme, “tres paraules que són definidores d’allò que hem estat, d’allò que som i d’allò que serem”.

Amb la vista posada al programa per a les eleccions del proper 1 de novembre, Molas va subratllar la necessitat que els socialistes tinguin un programa ambiciós, però alhora realista, que sigui una bona eina per “avançar junts cap a una societat més lliure, més pròspera i més justa”. Entenent el socialisme com un camí, Molas va recordar que cal ser conscient que el projecte es fa mica en mica, des de la tenacitat, “obrint portes, però també consolidant els avenços aconseguits” en aquests anys de govern.

El president de la nostra Fundació també es va referir al projecte catalanista del PSC. Tot recordant una frase de Joan Oliver (Catalunya és una pàtria tan petita que la somio sencera ), Molas va insistir en què “el catalanisme és incloent i treballa per a fer possible que els catalans siguin un poble obert que construeix el present i el futur des de la llibertat, en igualtat i solidaritat”.


Cliqueu aquí per accedir a la intervenció completa d’Isidre Molas.

 

 

 

Activitats realitzades


 

 

 

 

Arxiu històric
del socialisme
català

'Claves sobre la estructura y la negociación de la financiación autonómica'
Papers de la Fundació

Informe Social: Había alternativa: nueva crisis, distinta respuesta.
Col·lecció Informes

Vall d'Aran. Una autonomia dins una autonomia
frc Llibres

Transparència

Cartells socialistes

Reforma federal

Arxius PSC

 

Segueix-nos

Carrer Pallars, 191
08005 Barcelona
[email protected]

T +34 933 195 412

creat per ATIPUS