El think tank del socialisme català

 

 

 

 

Publicacions Activitats
 

Activitats

09/07/2012

UPEC 2012. El futur és a les nostres mans

Un any més, s'ha celebrat la Universitat Progressista d'Estiu de Catalunya (UPEC), que enguany arribava a la seva vuitena edició, i molt probablement la darrera.

Sota el títol "El futur és a les nostres mans", i inaugurada per Jordi Serrano, rector de la UPEC, Joan Carles Gallego, secretari general de CCOO i Josep Maria Álvarez, secretari general de la UGT de Catalunya, la UPEC 2012 s'ha organitzat entorn a tres eixos:

- Catalunya, que va servir per reflexionar sobre cap a on va el país, el pacte fiscal, i els nous altres catalans.

Recuperem la democràcia segrestada, en què es va parlar sobre la possibilitat que la democràcia estigui en perill, i es va debatre sobre la por.

Canvi de paradigma econòmic, amb debats que giraven entorn a una alternativa al neoliberalisme, a la sortida al model econòmic des de l'esquerra, i sobre la societat desigual.

Aquesta edició ha comptat amb la participació, entre d'altres, de Joan Tugores,Arcadi Oliveres, Milagros Pérez Oliva, Josep Maria Terricabras, Muriel Casals, Said El Kadaoui, Josep Ma Àlvarez, Joan Carles Gallego, Gerardo Pisarello, Vicenç Navarro, Xavier Vinader, Ignacio Fernández Toxo, Pere Pons, Antón Costas, Marina Subirats.  

La cloenda va comptar amb la participació dels responsables dels partits d'esquerra catalans, Pere Navarro (PSC), Joan Herrera (ICV), Oriol Junqueras (ERC), Joan Josep Nuet (EUiA) que van coincidir a assenyalar la necessitat de crear una nova hegemonia social per a ser una veritable alternativa.

 

 

 

Activitats realitzades


 

 

 

 

Arxiu històric
del socialisme
català

'Claves sobre la estructura y la negociación de la financiación autonómica'
Papers de la Fundació

Informe Social: Había alternativa: nueva crisis, distinta respuesta.
Col·lecció Informes

Vall d'Aran. Una autonomia dins una autonomia
frc Llibres

Transparència

Cartells socialistes

Reforma federal

Arxius PSC

 

Segueix-nos

Carrer Pallars, 191
08005 Barcelona
[email protected]

T +34 933 195 412

creat per ATIPUS