El think tank del socialisme català

 

 

 

 

Publicacions Activitats
 

Activitats

19/04/2008

Eduardo Madina, Premi Convivència

El premi especial a la Convivència ’Xavier Soto’ s’atorga a Eduardo Madina. Nascut a Bilbao l’any 1976, Eduardo Madina prové d’una família d’històrics militants socialistes al País Basc. Llicenciat en Història Contemporània per la Universitat de Deusto, Màster en Integració Europea per la Universitat del País Basc i especialitzat en Relacions Internacionals, Eduardo Madina ha treballat com a tècnic al Parlament Europeu i ha fet classes a diferents universitats sobre Relacions Internacionals i Construcció Europea.
Va ser regidor de Sestao durant dos anys, i del 2002 al 2005 va ser secretari general de les Joventuts Socialistes d’Euskadi. L’any 2002, precisament, va ser víctima d’un atemptat d’ETA.
Actualment, Madina és, per segona vegada, diputat al Congrés dels Diputats per Biscaia. Durant l’anterior legislatura, va ser portaveu de la comissió de cooperació internacional per al desenvolupament i membre de la comissió d’afers exteriors. També és membre de l’executiva i secretari d’Estudis Polítics del PSE-EE (PSOE) i membre del Comitè Federal del PSOE.(Fotografia: El País)

 

 

 

Activitats realitzades


 

 

 

 

Arxiu històric
del socialisme
català

'Claves sobre la estructura y la negociación de la financiación autonómica'
Papers de la Fundació

Informe Social: Había alternativa: nueva crisis, distinta respuesta.
Col·lecció Informes

Vall d'Aran. Una autonomia dins una autonomia
frc Llibres

Transparència

Cartells socialistes

Reforma federal

Arxius PSC

 

Segueix-nos

Carrer Pallars, 191
08005 Barcelona
[email protected]

T +34 933 195 412

creat per ATIPUS