El think tank del socialisme català

 

 

 

 

Publicacions Activitats
 

Activitats

27/04/2006

Miquel Iceta: "No hi ha millor elogi que et diguin ’a vostè se l’entén"

La Fundació Rafael Campalans i l’Escola de Formació Xavier Soto han presentat el primer llibre de la Col·lecció Formació, Técnicas de comunicación política. Oratoria 1, 2 y 3, editat per la Fundació. Juntament amb els dos autors, el director de l’Escola, Francesc Xavier Marín, i la gerent de Programes, Pilar Guzmán, van presentar la publicació el director de la nostra Fundació, Albert Aixalà, i el viceprimer secretari del PSC, Miquel Iceta.

Si el què és important, encara ho és més el com. D’aquí la necessitat de llibres com aquest primer de la Col·lecció Formació, que dona les eines per a estructurar bé el discurs polític. Albert Aixalà, director de la Fundació Rafael Campalans, va destacar la necessitat d’una col·lecció com aquesta, donada la “importància de combinar la formació tècnica amb la formació ideològica: l’una, sense l’altra, queda coixa. Per a Aixalà, “la defensa dels valors ha de fer-se a partir d’una bona tècnica”. Per la seva banda, Francesc Xavier Marín i Pilar Guzmán van explicar que la idea d’escriure el llibre “va sorgir de la praxis. Després de molts anys impartint cursos d’oratòria, vam adonar-nos de la necessitat de recollir-ho tot en un llibre”.

Miquel Iceta va recomanar la lectura d’aquest manual, i va explicar la seva pròpia experiència a l’hora de parlar en públic. Per a Iceta, “No hi ha millor elogi que et diguin ’a vostè se l’entén’, i per a que t’entenguin, cal preparar el que diràs: improvisació, sí, però a partir d’un text previ".

 

 

 

Activitats realitzades


 

 

 

 

Arxiu històric
del socialisme
català

'Claves sobre la estructura y la negociación de la financiación autonómica'
Papers de la Fundació

Informe Social: Había alternativa: nueva crisis, distinta respuesta.
Col·lecció Informes

Vall d'Aran. Una autonomia dins una autonomia
frc Llibres

Transparència

Cartells socialistes

Reforma federal

Arxius PSC

 

Segueix-nos

Carrer Pallars, 191
08005 Barcelona
[email protected]

T +34 933 195 412

creat per ATIPUS