El think tank del socialisme català

 

 

 

 

Publicacions Activitats
 

Activitats

14/12/2009

La Fundació Rafael Campalans, a Praga i a Rabat

L’eurodiputada socialista Maria Badia va assistir la setmana passada al Congrés del Partit Socialista Europeu, que es va celebrar a Praga, formant part de la Delegació de la Mesa del Grup dels Socialistes i Demòcrates del Parlament Europeu. En les hores prèvies a la inauguració del Congrés, la diputada es van reunir amb el President, Poul Nyrup Rasmussen, per fer-li entrega d’un document amb l’aportació del PSC i la Fundació Rafael Campalans sobre les perspectives de la socialdemocràcia en els propers anys.

Les reflexions dels socialistes catalans posen l’accent en la necessitat de reivindicar els valors dels socialistes europeus i clarificar el programa de la socialdemocràcia, tot modernitzant els instruments de comunicació per tal de recuperar el suport social majoritari i establir un diàleg pròxim i actiu amb els ciutadans i ciutadanes europees. D’altra banda, els socialistes catalans reclamen l’enfortiment del Partit Socialista Europeu per què esdevingui un instrument de referència per la col·laboració entre partits socialistes, la defensa i desenvolupament de projectes comuns a la Unió Europea i la promoció de l’activisme polític dels ciutadans i ciutadanes europeus.

D’altra banda, del 14 al 17 de desembre la Fundació Rafael Campalans organitza un seminari a Rabat, fruit de l’acord entre l’Unió Socialista de les Forces Populars (USFP) i el PSC. Les jornades tenen com a base la convicció que el coneixement i els valors socialistes són la base del manteniment i consolidació del socialisme mediterrani, i en aquest sentit el programa de les jornades girarà entorn a les polítiques i estratègies de gestió pel bon govern de les ciutats. Albert Aixalà, director de la Fundació, hi intervindrà.

 

 

 

Activitats realitzades


 

 

 

 

Arxiu històric
del socialisme
català

'Claves sobre la estructura y la negociación de la financiación autonómica'
Papers de la Fundació

Informe Social: Había alternativa: nueva crisis, distinta respuesta.
Col·lecció Informes

Vall d'Aran. Una autonomia dins una autonomia
frc Llibres

Transparència

Cartells socialistes

Reforma federal

Arxius PSC

 

Segueix-nos

Carrer Pallars, 191
08005 Barcelona
[email protected]

T +34 933 195 412

creat per ATIPUS